Sage (Breville, Gastroback, Catler) kávéfőzőgép szerviz Budapest szívében

Be sem kapcsol,  gyenge a kávé, zajos működés, ereszti a kávégép maga alá a vizet, ereszt a kar mellett? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, rövid időn belül orvosoljuk Saga kávégépével kapcsolatos bármely problémát.

A Sage brand világszerte több márkanév alatt is elérhető, úgymint Breville, Gastroback és Catler.  A fő és eredeti márkanév a Breville, mely régiónként más-más márkanév alatt fogalmaznak. Európában a termékcsoport a Sage márkanevet kapta.

Keressen minket telefonon, hogy beazonosítsuk kávégépét, hogy biztosan foglalkozunk-e a készülék javításával. Ezt követően kérjük juttassa el a kávégépét szervizünkbe, a 14. kerületbe. Sage kávégépe a legjobb kezekben lesz nálunk, mivel nem kell sokáig nélkülöznie azt, és rövid határidővel, kedvező áron fogjuk javítani. Kávégépét bevizsgáljuk, majd telefonon keressük Önt és felvilágosítást adunk a hibáról és pontos ajánlatot a javítással kapcsolatban. A bevizsgálás és ajánlatadás nálunk ingyenes. Amennyiben elfogadja a Sage kávégép javítására adott ajánlatunkat, hozzálátunk a javításhoz és alkatrész igény függvényében még aznap vagy másnap el is készül. Kizárólag eredeti Sage alkatrészeket építünk be a javítás során, melyekre -csakúgy, mint az elvégzett javításra-,  garanciát vállalunk. Sage szervizünkben kávégépére maximálisan odafigyelünk, azt sérülésmentes, tiszta állapotban kapja vissza a szervizt követően. Elkészült Jura kávégépét kávéfőző szervizünkben átvételkor módjában áll kipróbálni, kulturált, nyugodt körülmények között. Kávégépét minden esetben helyben javítjuk, nem adjuk tovább harmadik félnek, alvállalkozónak.

Szervizünk az alábbi Sage kávégépeket javítja:

Sage Barista Touch Impress SES881BSS
Sage Oracle Touch SES990BSS
Sage Oracle Touch SES990BTR
Sage Oracle BES980BSS
Sage Oracle SES980BTR
Sage Dual Boiler BES920BSS
Sage Dual Boiler BES920BTR
Sage Barista Touch SES880BSS
Sage Barista Touch SES880BTR
Sage Barista Pro SES878BSS
Sage Barista Pro SES878BTR
Sage Barista Express Impress Puck SES876BSS
Sage Barista Express Impress Puck SES876RVC
Sage Barista Express BES875BSS
Sage Barista Express BES875BKS
Sage Duo-Temp Pro BES810BSS
Sage Bambino SES450BSS
Sage Bambino Plus SES500BSS
Sage Bambino Plus SES500BTR

És AZ ÖSSZES többi Sage kávégépet, ami nincs a felsorolásban…